Drukāt

Ērta iespēja šķirot atkritumus mājās, iegādājoties “Clean R” šķirošanas somas, kuras izved bez maksas!

.

CleanR eko soma 400x400mm 2-01Aicinām Carnikavas novada privātmāju iedzīvotājus izmantot ērtu iespēju savā īpašumā šķirot atkritumus, lietojot "Clean R" piedāvātās šķiroto atkritumu somas! Tās par 7,26 eiro var iegādāties iegādāties veikalā "Narvesen" Stacijas ielā 2A, Carnikavā, vai pasūtīt somu piegādi, piesakot šo pakalpojumu "Clean R" klientu centrā pa tālruni 67111001 vai rakstot uz e-pasta adresi .
 
Šķirošanas somas ir izturīgas, ilgstoši lietojamas un uz tām ir detalizēta informācija par to, ko tajās drīkst ievietot. Somas ir divu veidu: stikla iepakojumam un jauktam iepakojumam (jaukts iepakojums ir sauss, tīrs papīra, kartona, PET, plastmasas, metāla iepakojums bez ēdiena un dzēriena paliekām).
 
Somu izvešanu pieteiktajās adresēs, tāpat kā šķiroto atkritumu savākšana publiskajos punktos, "Clean R" nodrošina bez maksas, ja īpašnieks ir noslēdzis atkritumu apsaimniekošanas līgumu ar "Clean R". Somas izvešana jāpiesaka "Clean R" klientu centrā pa tālruni 67111001 vai rakstot uz e-pasta adresi Izvešana notiek katra mēneša otrajā un ceturtajā ceturtdienā. 
 
Novada ciemos izvietoti arī publiski pieejami dalīti vākto atkritumu punkti, adreses skat. ŠEIT. Daudzdzīvokļu namu iedzīvotāji sadarbībā ar mājas apsaimniekotāju var organizēt jauktam un stikla iepakojumam paredzēto konteineru izvietošanu arī tieši pie sava nama.
 
Jau vēstīts, ka diemžēl vēl aizvien šķiroto atkritumu savākšanas punktos tiek izmesti nešķiroti sadzīves atkritumiem, nolietotā sadzīves tehnika, mēbeles u.tml. Aizvadītajās garajās brīvdienās ar video novērošanas palīdzību identificēti vairāki ļaunprātīgie piesārņotāji un ierosinātas sešas administratīvās lietvedības.
 
Sākoties siltajai sezonai, atgādinām, ka vasarniekiem iespējams noslēgt sezonas atkritumu apsaimniekošanas līgumu ar "Clean R", attālināti sazinoties ar uzņēmumu (sk. kontaktinformāciju augstāk).
 
Iedzīvotāju ievērībai! Ārkārtējās situācijas laikā maisus ceturtdienās nav iespējams iegādāties Carnikavas Komunālservisa birojā Stacijas ielā 7, jo birojs apmeklētajiem ir slēgts. Par maisu saņemšanu sazinieties ar "Clean R" klientu centru!
 
Sods par teritoriju piemēslošanu ar jebkādiem atkritumiem ir 70-700 eiro.
 
Carnikavas Komunālserviss

Ādažu novada pašvaldības aģentūra
Carnikavas komunālserviss

Adrese: Stacijas iela 7, Carnikava,Carnikavas pagasts,
Ādažu novads, LV-2163


Tālr.: +371 67993705
e-pasts:

                

Reģ.Nr. 90001691745

AS SEB banka
LV65UNLA0050013449119
AS Swedbank
LV28HABA0551029413114
AS Citadele banka
LV87PARX0023202160001 
                      

Simbols-e E-adrese

 

Piekļūstamības paziņojums