Aktualitātes

Par katlumājas remontu Rīgas ielā 12, Carnikavā

26. augusts, 2024

Veicot plānveida tehnisko apkopi katlu mājā Rīgas ielā 12, Carnikavā, tika konstatēts, ka esošais gāzes apkures katls ir kritiskā avārijas stāvoklī un turpmāk tā ekspluatācijas nepārtrauktība nav prognozējama vai pat bīstama. Lai novērstu jebkādus drošības riskus un nepieļautu apkures sistēmas darbības traucējumus ziemas periodā, Ādažu novada pašvaldības aģentūra "Carnikavas komunālserviss" nekavējoties veica nepieciešamos pasākumus, uzsākot iepirkuma procedūru katla nomaiņai.

Apkures katlam Paromat–Simplex, kas darbojās katlumājā kopš 1998.gada, ir regulāri veiktas plānveida tehniskās apkopes kā arī savlaicīgi veikti nepieciešamie remonti, taču tas savu laiku ir nokalpojis, un šobrīd to nepieciešams steidzami nomainīt.
Ādažu novada pašvaldība ir piešķīrusi finansējumu šo darbu veikšanai, kuru laikā avārijas stāvoklī esošais katls tiks aizstāts ar modernu, energoefektīvu gāzes kondensācijas katlu kaskādi.
Ņemot vērā veicamos darbus, no 18.septembra vakara līdz 20. oktobrim būs pārtraukta karstā ūdens un apkures piegāde visām ēkām, kuras pieslēgtas šīs katlu mājas siltumapgādes tīklam, tostarp Rīgas ielas ēkām Nr. 2, 4, 6, 8, 10, 12, kā arī Stacijas ielas ēkām nr. 2, 5 un 7.
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un pateicamies par jūsu sapratni! Veicamie darbi ir nepieciešami, lai nodrošinātu stabilu un kvalitatīvu siltumapgādi nākotnē.
Papildus informāciju iespējams iegūt, sazinoties ar Ādažu novada pašvaldības aģentūras "Carnikavas komunālserviss" Energosaimniecības nodaļas vadītāju Ivaru Jankovski pa tālruni 28602007 vai rakstot uz e-pastu komunalserviss@carnikava.lv.
Ādažu novada pašvaldības aģentūra
“Carnikavas komunālserviss”