Drukāt

Sniedz informāciju par problēmām novada teritorijā -mobilajā aplikācijā “Ziņo Ādažos”!

.

Zino Adazos logoĀdažu novada pašvaldība sadarbībā ar SIA Mobio ir ieviesusi mūsdienīgu rīku – bezmaksas aplikāciju “Ziņo Ādažos” (vecā versija: Mobio) un aicina visus novada iedzīvotājus to lietot viedtālrunī vai planšetdatorā, kas ļauj aktīvi iesaistīties novada uzlabošanā, ar aplikācijas palīdzību ziņojot par problēmjautājumiem.
Nolūzis koks, ielu apgaismojuma traucējumi, nelegāla izgāztuve, nepareizi novietota automašīna, netīrīts ceļš, ceļu norāžu bojājumi, sabiedriskās kārtības pārkāpumi vai nodarīts kaitējums apkārtējai videi – fiksē notikušo, nofotografējot, informē pašvaldību vai VSIA “Latvijas Valsts ceļi” un seko līdzi risinājumam turpat mobilajā aplikācijā! Ja ziņojumu sūtīsi no fiksētās vietas, aplikācija automātiski noteiks foto uzņemšanas vietu* un ziņojums nonāks pie atbildīgā dienesta.
Atzīmējam, ka uzdevuma izpildei būtiskākais parametrs ir precīzu koordinātu norādīšana. Izvēloties sadaļu Valsts ceļi, iespējams sūtīt ziņu arī par valsts nozīmes autoceļiem.


Aicinām ziņot par kļūdām aplikācijas darbībā, sūtot e-pastu: vai zvanot PA “Carnikavas komunālserviss” pa tālr. 67993705. Pašvaldība ziņojumus izskata un risina darba laikā.
Ārkārtas gadījumos un neatliekamās situācijās, kas prasa tūlītēju rīcību, lūdzam informēt operatīvos dienestus vai zvanīt 112.
Lai kļūtu par "Ziņo Ādažos" lietotāju, aplikācija "Ziņo Ādažos" bez maksas jāinstalē mobilajās ierīcēs Apple Store vai Google Play.


*Iphone lietotājiem aicinām pārliecināties, ka esat atļāvuši mobilai lietotnei piekļūt savai atrašanās vietai, pretējā gadījumā aplikācija fiksētos attēlus ļaus nosūtīt, bet tie nebūs apskatāmi adresātiem.

Ādažu novada pašvaldības aģentūra
Carnikavas komunālserviss

Adrese: Stacijas iela 7, Carnikava,Carnikavas pagasts,
Ādažu novads, LV-2163


Tālr.: +371 67993705
e-pasts:

                

Reģ.Nr. 90001691745

AS SEB banka
LV65UNLA0050013449119
AS Swedbank
LV28HABA0551029413114
AS Citadele banka
LV87PARX0023202160001 
                      

Simbols-e E-adrese

 

Piekļūstamības paziņojums